joi, 28 ianuarie 2010

Cenzura pe blog

Scriu acest post pentru ca libera exprimare este un drept fundamental.Este penibil ca in anul 2010 atotstiutorul zoso nu poate face fata unei "contre" (care este fundamentata ), data de mine cu privire la un post prezentat de el pe blogul personal, motiv pentru care aplica un sistem de cenzura a commenturilor care-l pun intr-o lumina proasta.Mai mult de atat, face apel la blogosfera sa fie cenzurate posturile mele ca sa nu-i fie atinsa imaginea.(arhi care este din punctul meu de vedere un personaj ce se exprima liber, a cedat probabil la insistentele lui zoso,si si-a calcat pe principii prin cenzurarea posturilor mele de pe blog-ul lui)
Doctrina comunista a cazut, dar comunistii din voi inca aplica metode pe care public le blameaza!Rusine!

10 comentarii:

Daniel spunea...

Nu trebuie sa te superi, si eu am trecut prin acelasi lucru, acesti "moguleti" imediat cum primesc pareri denative despre ce scriu cenzureaza tot.Comunisti, comunisti fara caracter!
In alta ordine de idei, vad ca esti la inceput si vreau sa te felicit pentru posturile pe care le ai.Bravo!

Ovidiu spunea...

Zoso asta a fost batut cu rigla peste palme de Mircea Badea care dupa lansarea blogului sau a obtinut intr-o luna mai multe commenturi pozitive decat are zoso "atotstiutorul"( ca bine ai zis) asta in intreaga activitate.

aaa spunea...

eu cred ca tu vrei sa-ti faci reclama pe numele altora.dar..cam ai dreptate,au murit destui tineri in '89 ca sa beneficiem de libera exprimare.

bgd spunea...

Dar soso asta cine mai e? ;)) cand iti vor fi cenzurate postarile de cabral, badea, ciutacu etc. atunci sa te agiti. pana atunci continua ca zici bine

Miruna spunea...

Arhi, e o vorba, cand te bagi in troaca te mananca porcii.Esti porc daca ai apelat la cenzura cand milogul prieten al tau tau zoso(zuza masculina) ti-a cerut asta!Sau cumva zuza masculina este seful tau si tu esti sclavul lui?

Anonim spunea...

Eu citesc blogu lu zoso, este cool si d'aia poate sa cenzureze pe cine vrea

Marian.P spunea...

Imi pare bine ca mai gasesc oameni ca tine care au curaj sa spuna lucrurilor pe nume, zoso e un fel de partz fasait care are pretentii de mogul!

Andrei spunea...

Eu cred ca esti ofticos pe cuccesul lui zoso!

Patrocle spunea...

Ar fi interesant sa se porneasca o campanie pe aceasta tema cu privire la transparenta informatiei si a debate-urilor pe bloguri!Daca blogeri nu sunt in stare sa-si asume comentariile si sa le combata atunci sa se apuce de facut altceva, ca de exemplu sa mearga la stana,sa stea cu caprele si vacile pe camp, sau de ce nu sa se faca vidanjori!

Bondarul spunea...

@Andrei, eu cred ca tu crezi prost, tu ce crezi?

Trimiteți un comentariu

Demonstreaza ca nu esti prost!Comenteaza folosind termeni de bun simt!

 
Copyright 2009 Bondarul. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Blogger Showcase